Klasse workshop make-up

Zin om iets te leuk te doen met vriendinnen? Us-time gepland met je dochters of samen met de collega's een dagje weg? Een make-up workshop bij Klasse is dé ideale keuze.
Ik ontvang je met veel goesting in mijn gezellige Klasse studio in Jeuk en bij een hapje en een drankje leer je in een groep van twee tot zes personen meer over make-up.


Creëer je eigen make-up looks

Ga zelf aan de slag, met een heleboel tips, trucjes en met een stap-per-stap aanpak leer jij jezelf maquilleren als een echte pro. Smokey-eyes, een naturelle dag make-up of een gesofisticeerde look. Na deze workshop is het kinderspel voor je.

Minerale make-up en huidverzorging

Maak kennis met de minerale make-up van i.am.klean en leer alles over een goede huidverzorging vooraleer je make-up aanbrengt. De producten van I.am.klean zijn puur en zo natuurlijk mogelijk. Mooie make-up én gezond voor je huid. De poeders voeden en verzorgen jouw huid zelfs terwijl je ze draagt.


Jij kiest het onderwerp

  • Mooie make-up voor elke dag
  • Smokey-eyes
  • Business look
  • Snelle make-up in 5 min
  • Feestmake-up
  • Make-up voor de rijpere huid

Jij kiest! De smaak te pakken? Boek dan een persoonlijk 1-to-1 make-up advies moment met mij. Tijdens deze sessie heb ik alleen maar oog voor jouw wensen.


Duur en prijs

De workshop duurt ongeveer twee uur en kost 25 euro per persoon. Wil je producten kopen tijdens de workshop? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je ontvangt onmiddellijk 10 % korting op je aankoopbedrag.

Tip: kom zonder make-up naar de workshop.

Een Klasse workshop kan vanaf twee personen en tot maximaal zes. Een grotere groep? Geen zorgen, geef me een seintje en je krijgt een voorstel op maat voor een workshop op verplaatsing.


Ontdek de make-up van i.am.klean