Natuurlijke huidverzorging van Cîme

De verzorgingsproducten van Cîme zijn gemaakt met natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten. Deze biologische skincare zorgt voor een stralende en gezonde huid. Het uitgebreide gamma van Cîme bestaat uit dag- en nachtcrèmes, oogcrème, serums, reinigingsolie, handcrème, lippenbalsem en zoveel meer. Alles wat je nodig hebt voor een verzorgde huid.

Producten die goed zijn voor een gevoelige huid

De producten van Cîme zijn zo samengesteld dat ze doeltreffend werken zonder de huid te irriteren. Het Belgische huidverzorgingsmerk haalt zijn ingrediënten uit planten die groeien in de frisse berglucht op hoge hoogtes in de Himalaya. Dat zorgt voor een hogere intensiteit en veel actieve stoffen waardoor ze veel effectiever zijn dan vergelijkbare producten.

Duurzaam merk

Cîme gaat eco-bewust en duurzaam te werk. De verpakkingen van de producten zijn ecologisch, zo zijn de meeste gemaakt van glas, plant based of gerecycleerd. Het Belgisch merk compenseert de eigen C02-uitstoot door aan de voet van de Himalaya bomen te planten. Voor elk verkocht product schenkt Cîme een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. Schoolkinderen krijgen hierbij les in gezondheid, hygiëne, voeding en eerste hulp.

Wat zit er in Cîme producten?

De Cîme huidverzorgingsproducten bestaan uit natuurlijke actieve bestandsdelen van bergplanten waaronder duindoornbes, edelweiss, abrikoos, madelief, groene mandarijn, roos en kamille. Ontdek hier alle gezichtsverzorging van Cîme en bekijk hier alle lichaamsverzorging van Cîme.