Workshop kleur bij Klasse

Gezellig, leerzaam en nuttig. Deze drie woorden beschrijven een Klasse workshop perfect. Moeder-dochter momentje, uitje met vriendinnen of teambuilding? Boek een workshop bij Klasse! Ik ontvang je met veel goesting in mijn gezellige Klasse studio in Jeuk en bij een hapje en een drankje leer je in een groep van twee tot zes personen meer over kleur.

Een grotere groep? Geen probleem, geef me een seintje en je ontvangt een offerte op maat van me voor een workshop op maat!


Hoe werkt kleur?

Eerst zoomen we dieper in op de theorie en dan is het aan jou!

De wondere wereld van kleur

Warme en koele kleuren, lichte en donkere tinten, gemengde en gedempte kleuren en seizoentypes. De wereld van kleur is eindeloos interessant en wij duiken er samen in. Na deze workshop weet je of je eerder een koel type dan een warm type bent, je hebt een idee welk seizoentype je bent en welke kleuren het mooiste in jou naar boven brengen.


Persoonlijk kleuradvies

De smaak te pakken en zin in meer?
Boek een persoonlijke kleuranalyse en leer jouw kleurprofiel door en door kennen, inclusief veel bruikbare tips om daarna zelf aan de slag te gaan.


Duur en prijs

Een workshop kleur duurt 2,5 uren en de prijs hangt af van het aantal deelnemers.

  • Twee personen: 75 euro per persoon
  • Vanaf drie personen: 50 euro per persoon

Alle producten die we gebruiken, hapjes, drankjes en een good feeling at the end zijn inbegrepen.


Make-up

Zin in een gezellig en leerzaam uitje?Moeder-dochter momentje, weg met vriendinnen of teambuilding? Een workshop make-up bij Klasse is dé ideale invulling.

Stijl

Zin in een gezellige en leerrijke middag? Boek dan een workshop stijl bij Klasse. Leerrijk, gezellig en nuttig. Je verzamelt een heleboel tips en trucs om elke dag vol vertrouwen de wereld in te stappen!

Kleur

Kleuren beïnvloeden onze emoties en ons gedrag. Ontdek welke kleuren jou het meest flatteren en leer hoe je met je de juiste kleuren de echte jij laat schitteren!