Persoonlijke kleuradvies

Denk je dat rood je niet staat? Ben je ook benieuwd welke jouw mooiste kleuren zijn? Wil je graag zelfzeker overkomen? Professioneel? Of eerder toegankelijk?

Dan is persoonlijk kleuradvies op maat dé oplossing. Samen gaan we op zoek naar de kleuren die jou het meest flatteren. Je leert hoe je met je de juiste kleuren kan laten zien wie je bent. Je kan meteen aan de slag met de praktische tips. Combineren wordt kinderspel en je ontdekt ook hoe je je favoriete ‘foute’ kleur toch correct kan dragen. En laat me ook al dit verklappen: iedereen is mooi met rood, het geheim zit hem in de juiste tint …

Seizoenstypes zijn maar het begin

Je hoorde vast al wel eens over seizoen types. Na je persoonlijk kleuradvies bij Klasse weet je welk kleurtype dat je bent en welke kleuren jou het beste staan. Maar daar stopt het niet. We nemen ook jouw haarkleur onder de loep, je leert kleuren combineren en je krijgt make-up tips. Want jou laten stralen, daar gaan we voor!

Voordelen van een kleuranalyse

 • Je ontdekt hoe je er op je best uitziet dankzij de juiste kleuren.
 • Omdat je weet welke kleuren je goed staan kan je het woord miskopen uit je woordenboek schrappen.
 • Je koopt minder en meer bewust.
 • Een garderobe in balans, waar elk stuk perfect combineerbaar is met de andere.
 • Een kleerkast vol variatie. Daarvoor alleen al is het de moeite waard.
 • Omdat je kleurtype nooit meer verandert, heb je je leven lang plezier van deze analyse.

Voor wie?

Een kleuranalyse is perfect voor iedereen die:

 • Telkens teruggrijpt naar dezelfde kleuren
 • Graag meer zou variëren en combineren maar niet goed weet hoe daaraan te beginnen
 • Efficiënter en bewuster aankopen ambieert en dure miskopen graag vermijdt
 • De kleerkast graag optimaal aanvult met de juiste stuks
 • Meer wil combineren
 • Graag online shopt en dan enkel de juiste stuks
 • Graag eens een andere haarkleur of bril kiest

Wat mag je verwachten?

Ik start met een grondige analyse aan de hand van kleurdoeken en -kragen. Ik leg je ook uit waarom ik bepaalde dingen doe en je ontdekt zelf de effecten van kleur op jouw gelaat. Zo ontdekken we jouw persoonlijke kleuren en seizoenstype. Je leert welke kleuren jouw perfecte kleuren zijn en hoe je jouw ideale kleuren met elkaar combineert. Ook de kleur van je haren, brilmontuur of make-up komen uitgebreid aan bod.

Tips, trucs en kleurpaspoort

Je krijgt een flinke portie informatie met veel handige tips en trucs. En ook een kleurenpaspoort ontbreekt natuurlijk niet in je tas als je weer naar huis gaat. Daarmee kan je zelf aan de slag met je kleerkast en in de winkel.

Prijs en duur

Een persoonlijke kleuranalyse duurt ongeveer anderhalf uur en kost 125 euro, inclusief kleurpaspoort.
Een kleurpaspoort is een pas met jouw basis- en accentkleuren.

Stijl

Je uiterlijk vormt een belangrijk onderdeel van je imago en persoonlijkheid. Je benadrukt er je persoonlijke kwaliteiten mee. Ontdek je eigen stijl en straal elke dag!

Kleur

Gezellig, leerzaam en nuttig. Deze drie woorden beschrijven een Klasse workshop perfect. Moeder-dochter momentje, uitje met vriendinnen of teambuilding? Boek een workshop bij Klasse!

Make-up

Make-up, onmisbaar in onze toilettas en geweldig om te gebruiken als je weet hoe. Ontdek bij Klasse dat jezelf opmaken niet moeilijk is en dat het met de juiste producten zelfs gezond is voor je huid!