Stijl en imago

Je uiterlijk, dus ook je kledingkeuze, vormt een belangrijk onderdeel van je imago. Je benadrukt er je persoonlijke kwaliteiten mee, of juist niet.
Jouw stijl is afhankelijk van je figuur, gezichtsvorm, uitstraling en persoonlijkheid. Ontdek hoe je verschillende stijlen kan creëren en hoe je trends combineert op een stijlvolle en elegante manier. Zo kom je voor iedere gelegenheid nog stralender voor de dag. Sportief, vrouwelijk of professioneel. Jij kiest!

Alles draait om balans

Het is belangrijk dat je je eigen stijl ontdekt en begrijpt. Naast je kledingpersoonlijkheid bepaalt ook de belijning van je kleding je persoonlijke stijl. Je postieve punten in de verf zetten en je minder positieve punten camoufleren, dat is de kunst. Je kledingpersoonlijkheid en de belijning van je kleding bepalen mee je persoonlijke stijl, zowel in snit als details. Accentueer je positieve punten, verdoezel je minder positieve punten en versterk zo de indruk dat de verhoudingen van jouw lichaam in balans zijn. En laat me alvast een open deur intrappen: bijna geen enkel figuur is perfect in balans.

Meer dan kleding

Je kapsel, make-up en accessoires spelen ook een belangrijke rol in het vormgeven van jouw stijl. Daar staan we zeker ook even bij stil.
Want geef toe, een romantisch type met een grote opvallende zakelijke horloge is niet echt de ideale combinatie.

Persoonlijk stijladvies bij Klasse

Krijg inzicht in en advies over jouw persoonlijke stijl. Vanaf nu twijfel je nooit meer of iets je staat of niet. Een boost voor je zelfvertrouwen! Breng gerust enkele ‘moeilijke’ kledingstukken mee en leer hoe je ze op de juiste manier draagt.

Mix van stijlen

Leuk weetje: iedereen heeft minstens twee stijlen, vaak in combinatie met een accent. Mix die stijlen en creeër keer op keer nieuwe combinaties!

“Don’t change to fit the fashion, change the fashion to fit you"

Voordelen van stijladvies

 • Je haalt het mooiste uit je gelaat en figuur naar boven.
 • Probleemzones camoufleer je stijlvol.
 • Je tovert met combinaties en durft variëren met je huidige kleding.
 • Je zelfvertrouwen krijgt een stevige boost.
 • Je durft eens af te wijken van je vertrouwde stijl.
 • Miskopen behoren tot het verleden.
 • Je laat je niet meer vangen aan trends die niet bij jouw stijl passen.

Voor wie?

Stijladvies bij Klasse is ideaal voor iedereen die:

 • Moeilijk de weg vindt in alle modetrends.
 • Graag weet welke kleding het meeste flatteert.
 • Wil variëren in stijl maar niet goed weet hoe.
 • Een figuur wil die meer in balans lijkt.
 • Wil combineren met kleding om er meer plezier van te hebben.
 • Een buikje, heupen of een ander deel een beetje wil camoufleren op een elegante manier.
 • Voor iedere gelegenheid de juiste outfit wil samenstellen.

Wat mag je verwachten?

Ik start met een grondige analyse van je gelaat en je lichaam. Jij leert niet alleen je eigen stijl ontdekken, maar ook begrijpen zodat je zelf heel gemakkelijk ermee aan de slag kan.

Tips, trucs en jouw figuurbrochure

Je krijgt een flinke portie informatie met veel handige tips en trucs. En ook een figuurbrochure ontbreekt natuurlijk niet in je tas als je weer naar huis gaat. Daarmee kan je zelf aan de slag met je kleerkast en in de winkel.

Tarief & duur

Een persoonlijke stijlanalyse duurt ongeveer anderhalf uur en kost 125 euro, inclusief figuurbrochure.

Tip: verras iemand met een cadeaubon.

Kleur

Kleuren beïnvloeden onze emoties en ons gedrag. Ontdek welke kleuren jou het meest flatteren en leer hoe je met je de juiste kleuren de echte jij laat schitteren!

Stijl

Zin in een gezellige en leerrijke middag? Boek dan een workshop stijl bij Klasse. Leerrijk, gezellig en nuttig. Je verzamelt een heleboel tips en trucs om elke dag vol vertrouwen de wereld in te stappen!

Make-up

Make-up, onmisbaar in onze toilettas en geweldig om te gebruiken als je weet hoe. Ontdek bij Klasse dat jezelf opmaken niet moeilijk is en dat het met de juiste producten zelfs gezond is voor je huid!