Hallo , ik ben Ingrid

Stijl, kleur en make-up, de drie dingen waar ik het liefste mee bezig ben. En ik, ik ben Ingrid Kabergs. Visagiste, kleur- , stijl- en imagoconsulente en drijvende kracht achter Klasse.

Ik volgde verschillende opleidingen en wil alles weten wat er te weten valt over make-up, kleur, stijl en imago. Want kennis is de basis. Tel daarbij mijn goesting om mensen te helpen om mooier en vol zelfvertrouwen voor de dag te komen en je kent direct mijn reasons to smile!

In mijn gezellige Klasse studio in Jeuk ontvang ik jou en groepjes tot zes personen. Is jouw groep groter? Geef me gewoon een seintje voor een workshop op verplaatsing.

Ik popel alvast om samen met jou jouw beste versie naar boven te halen!


Make-up

Make-up, onmisbaar in onze toilettas en geweldig om te gebruiken als je weet hoe. Ontdek bij Klasse dat jezelf opmaken niet moeilijk is en dat het met de juiste producten zelfs gezond is voor je huid!

Stijl

Je uiterlijk vormt een belangrijk onderdeel van je imago en persoonlijkheid. Je benadrukt er je persoonlijke kwaliteiten mee. Ontdek je eigen stijl en straal elke dag!

Kleur

Kleuren beïnvloeden onze emoties en ons gedrag. Ontdek welke kleuren jou het meest flatteren en leer hoe je met je de juiste kleuren de echte jij laat schitteren!