Een website vol Klasse

Fijn dat je mijn website bezoekt.

Make-up, stijl en klasse, dat is hetgeen waar ik het allerliefste mee bezig ben. En ik, dat is Ingrid Kabergs, visagiste, kleur- , stijl- en imagoconsulente en de drijvende kracht achter Klasse.

Als je je goed in je vel voelt, dan straal je en daarom deel ik bij Klasse, met een flinke portie enthousiasme en hartstocht, mijn kennis met jou zodat jij de beste versie van jezelf bent. Want jij bent mooi en uniek en dat help ik je heel graag ontdekken.

Een welkomstcadeautje voor jou

Schrijf je hieronder in op de Klasse nieuwsbrief. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en tips over make-up, kleur en stijl. (En je kan gerust zijn, ik ga je niet spammen, je ontvangt de Klasse nieuwsbrief één keer per maand) Als dank-je-wel stuur ik je ook een kortingscode van 10 % die je kan inzetten wanneer je graag gezonde minerale make-up van i.am.klean koopt in mijn webshop. Dat is wat men noemt een warm welkom :-)

Op reis met Caractère en Klasse

Ook op vakantie kom je natuurlijk graag stijlvol voor de dag. Inpakken is daarom niet altijd eenvoudig. Moet die lange rok nu mee of toch beter die zomerjurk? Welke schoenen passen bij elke outfit (bestaat dat trouwens?). Juwelen, doen of lijk je dan precies een kerstboom in de zon? Make-up op het strand of toch beter puur natuur? Zoveel vragen, een mens zou er bijna inpak-stress van krijgen. En dat willen ze bij Caractère natuurlijk ten alle tijden vermijden. Want vakantie en stress passen gewoon niet samen in een zin. Zeker niet bij Caractère.

Elke maand mijn eigen column in de Caractère nieuwsbrief

Daarom mag ik, vanaf nu, elke maand mijn tips en trucs met je delen om ervoor zorgen dat je ook op vakantie straalt. Zonder een greintje stress. Heerlijk toch! Hou dus zeker de nieuwsbrief en de blog van Caractère in de gaten! Ik kijk er alvast naar uit, jij ook?

Ontdek de make-up van i.am.klean