Vegan minerale make-up i.am.klean

De minerale make-up van het Belgische merk i.am.klean bevat alleen maar natuurlijk ingrediënten. Dankzij de hervulbare verpakkingen is deze make-up niet alleen gezond voor je huid maar ook voor de natuur. Deze minerale make-up lijn bestaat uit een uitgebreid gamma. Concealers, foundations, oogschaduw, mascara en de handige easy peasy oogpotloden. Kortom alles wat je nodig hebt om er elke dag stralend uit te zien.

Gezond, makkelijk aan te brengen, mooi resultaat

De make-up van i.am.klean combineert het moeiteloos. De kans is groot dat gezond leven een heel belangrijke plek in je leven inneemt. Je eet gezond, probeert voldoende te bewegen en je neemt je slaap serieus. Gezonde producten voor je huid mogen dan ook niet ontbreken. De naam i.am.klean zegt het al: de make-up is zuiver, puur, natuurlijk en gezond. Een mooie, gezonde huid is voor iedereen haalbaar.

Puur

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. De producten bevatten geen toevoegingen van kalk, niet-natuurlijke olie, kleurstoffen, parfums of parabenen. Dus geen chemische bestanddelen, hierdoor is de kans op allergische reacties veel kleiner. De make-up is dermatologisch getest en hypallergeen. Meer nog, je huid verbetert wanneer je i.am.klean gebruikt omdat de poeders een voedend en verzorgend effect hebben.

Hervulbaar en gemakkelijk in gebruik

Naast gezond en natuurlijk, is i.am.klean ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je verpakkingen. Je hoeft gelukkig ook geen moeilijke technieken te gebruiken of een doorwinterde visagiste te zijn voor een snel, makkelijk en prachtig resultaat.

4 magische hoofdingrediënten

De 4 magische hoofdingrediënten zijn titanium, zink, mica en ijzer. De compact poeders en vloeibare foundations bevatten wel olie, maar dan de meest natuurlijke variant.