Voel je goed en straal met Klasse

Een vleugje make-up, een bloesje in jouw mooiste kleur, scheutje zelfzekerheid en ook jij knalt door de dag. Voel je goed in je vel en straal!

Met een flinke portie enthousiasme helpt Klasse jou de beste versie van jezelf naar boven te halen. Want jij bent mooi en uniek en dat gaan we samen ontdekken.


Jouw stijl, jouw kleur, jouw klasse

  • De finesses van een natuurlijke dag make-up ontdekken?
  • Graag een keertje op stap met zwoele smokey-eyes?
  • Nieuwsgierig welke kleuren jou doen stralen?
  • Op zoek naar jouw eigen stijl?
  • Liefhebber van gezonde make-up maar nog een beetje raad nodig?
  • Hou je van snuisteren in boetiekjes op zoek naar stijlvolle hebbedingetjes?

Klasse is er voor iedereen, ook voor jou. Ik adviseer je graag welke kleuren, kledingstijl, kapsel, make-up en accessoires het beste bij jou passen.


Bruikbare tips & trucs voor elke dag

En het blijft niet alleen bij advies. Na de analyse en het advies vliegen we er samen in en krijg jij inzicht in de kleuren en stijl die jouw persoonlijkheid in de verf zetten. Zo straal je niet alleen als je bij Klasse vertrekt, maar elke dag vanaf dan.


Persoonlijk advies of workshop

Make-up, kleur en stijl zijn de Klasse stokpaardjes. Graag één-op-één make-up advies? of liever een workshop kleur met je vriendinnen? Een workshop make-up met je collega's of toch maar een persoonlijke stijlanalyse?

Jij kiest want bij Klasse sta jij centraal!


Minerale make-up i.am.klean

Ontdek het verschil! Minerale make-up is samengesteld met minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en beschermen. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt. De formules zijn doeltreffend, eenvoudig en zo natuurlijk mogelijk.

Make-up kopen en maquillages

Nieuw product nodig? Neem een kijkje in de webshop of kom langs om jouw make-up tasje aan te vullen.

Een speciale gelegenheid voor de boeg en even geen zin of tijd om jezelf op te maken? Ook dan is er Klasse at the rescue.

  • Alle maquillages : 45 euro
  • Alle maquillages inclusief proefmake-up : 75 euro

Klasse@home

Zoveel kleurtjes, geurtjes en texturen, een mens durft wel eens twijfelen wat te kiezen. Geen nood, ook daarvoor heeft Klasse dé oplossing voor jou: Klasse @ your home. Wil je graag een nieuwe oogschaduw, lipstick of foundation maar heb je geen idee welke kleur, welke textuur of welke combinatie ideaal is voor jou? Woon je ook nog eens in de buurt van Sint-Truiden? Geef me dan gewoon een seintje en ik kom met plezier en met mijn producten tot bij jou thuis. Dan kies je in alle rust en met mijn advies jouw producten aan je eigen tafel. Waarom zouden we het moelijker maken dan dat?

Make-up

Make-up, onmisbaar in onze toilettas en geweldig om te gebruiken als je weet hoe. Ontdek bij Klasse dat jezelf opmaken niet moeilijk is en dat het met de juiste producten zelfs gezond is voor je huid!

Stijl

Je uiterlijk vormt een belangrijk onderdeel van je imago en persoonlijkheid. Je benadrukt er je persoonlijke kwaliteiten mee. Ontdek je eigen stijl en straal elke dag!

Kleur

Kleuren beïnvloeden onze emoties en ons gedrag. Ontdek welke kleuren jou het meest flatteren en leer hoe je met je de juiste kleuren de echte jij laat schitteren!