Welke dekking van foundation verkies jij?

Hey beauty lovers! In deze blog duiken we recht in de wereld van foundations. We gaan het hebben over de verschillende dekkingsgraden en welke het beste bij jou past. Of je nu van een natuurlijke vibe houdt of all-in wilt gaan, we've got you covered. Dus neem je foundations van i.am.klean vast, want we gaan meteen aan de slag! 💄✨

Transparante dekking

Wil je een subtiele dekking die je huid er fris en naturel laat uitzien? Als je de "no-makeup, makeup" look wilt uitstralen, is transparante dekking jouw ding 💁‍♀️✨. Het geeft je die moeiteloze, frisse gloed zonder dat het lijkt alsof je een hele laag make-up op hebt. Breng eerst een dun laagje BB-cream aan om je huid te egaliseren en te hydrateren. Poeder af met Loose Mattifying Powder voor een zijdezacht effect.

Lichte dekking

Als je die "I woke up like this" vibe wilt, is dit jouw geheime wapen. Licht dekkende foundation geeft je net genoeg om oneffenheden te camoufleren, terwijl je nog steeds die natuurlijke huidtextuur behoudt💫🌸. Voor een iets meer dekkende, maar nog steeds natuurlijke look, kies je voor één laagje Loose Mineral Foundation, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Lichte tot medium dekking

Deze dekking geeft je de flexibiliteit voor een look die ergens tussen natuurlijk en gepolijst ligt. Perfect voor die dagen dat je wat meer dekking wilt, maar niet in de full glam mode💄✨. Begin eerst met een laagje BB Cream en combineer dit met één of twee laagjes Loose Mineral Foundation voor dit resultaat.

Hoge dekking

Hoge dekking foundation is de held van de make-upwereld als je serieus wilt uitpakken. Bye-bye, imperfecties! Deze foundation doet niet aan half werk en geeft je die onberispelijke finish waar je naar hunkert💄🔥. Voor die momenten waarop je een maximale dekking wilt bereiken, kies je best voor een combinatie van onze Liquid Glow Foundation en Loose Mineral Foundation.

Vind je het nog steeds moeilijk om de juiste dekking te kiezen? of wens je kennis te maken met de foundations van i.am.klean? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer info. Of boek een persoonlijk make-up advies in met mij.