Solden Survival Suggesties !

Joepie! Daar zijn ze weer, de zomersolden! Je weet wel, die tijd van het jaar waar we ’ s ochtends met een volle portemonnee en veel goesting vertrekken richting onze favoriete winkels en ’ s avonds terugkomen, leeg. Enfin, onze rekening want onze kast hangt dan meestal propvol miskopen. Met deze 4 survivaltips ga je de solden te lijf als een pro en kom je met de beste koopjes thuis!

Maak een lijstje

Vergelijk het een beetje met naar de supermarkt gaan. Als je geen lijstje maakt breng je van alles mee behalve datgene dat je echt nodig hebt. Kijk op voorhand je kleerkast goed na: wat kan je combineren met je bestaande kledingstukken? Wat mis je nog in je garderobe of is net aan vervanging toe? Welke prachtige high heels blijven nu ongedragen in de kast staan omdat je niets hebt waaronder je ze perfect passen? ….

Bepaal je budget op voorhand

Als je weet wat je wel en niet nodig hebt is het handig om te bepalen hoeveel geld je wil of kan uitgeven. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen weet of een geweldig koopje in je kleerkast past maar ook binnen je budget. Je vermijdt nutteloze of overdreven aankopen en, nog belangrijker, een schuldgevoel achteraf. Twee vliegen in één klap dus.

Ga 's ochtends winkelen

De winkel ligt er dan nog fris en opgeruimd bij waardoor je een veel beter overzicht hebt over wat er allemaal te vinden is. Het geeft je ook de mogelijkheid om rustig te winkelen en je vermijdt ellelange files aan de paskamers. De extra tijd die je hiermee wint is ideaal om bij een lekker kop koffie je nieuwe schatten te bewonderen.

Scoor goede basics

Ga voor tijdloze klassiekers die meer dan één seizoen meegaan. Denk aan eenvoudige T-shirts met perfecte snit, dé perfecte designerjeans, eindelijk een waanzinnig sexy little black dress of die droomtas met bijhorende pumps. Koop de beste kwaliteit die haalbaar is binnen je budget, je krijgt er geen spijt van! Met deze basics doe je niets verkeerd en je kan ze elk seizoen opnieuw afwerken met de laatste trends en accessoires.

Wil je nog meer tips om beter en gerichter te shoppen ? Kijk dan snel voor meer info over persoonlijk kleuradvies of stijladvies.