Lady in red

De invloed van kleuren op ons leven is groter dan we soms vermoeden. Ze hebben een impact op onze emoties en ons gedrag. Kleuren hebben een betekenis. Zo hoop je ook op een rooskleurige toekomst, wil je liefst geen blauwtje lopen of je groen en geel ergeren….. Wanneer draag je nu best net wel of net niet rood? En kan iedereen rood dragen eigenlijk?

Mijn lievelingskleur? Rood!

Draag je van nature graag rood? Dat zegt iets over je persoonlijkheid. Je trekt in ieder geval de aandacht naar je toe. Je valt op zeg maar, zowel bij mannen als bij vrouwen. Je bent ambitieus en hebt tonnen doorzettingsvermogen om te bereiken wat je wil. Je bent een geboren leider die in staat is om mensen rondom haar enthousiast te maken. Nieuwe ideeën bedenk je als een echte professor Barabas. Denk je aan rood dan denk je aan passie. Je ziet er niet alleen sexy uit in rood, je gedrevenheid in alles wat je doet en waar je in gelooft spat van je af.

Rood-nood?

Heb je behoefte aan motivatie of aanmoediging of een beetje meer passie in je relatie? Krijg je die vervelende negatieve gedachten maar niet uit je hoofd of mis je de energie en de goesting om ideeën te verwezenlijken? Niet twijfelen! Trek een rode jurk aan, een rode trui of broek of een rood lingeriesetje. Het maakt allemaal niet uit, zolang je maar rood draagt. Je zal zien dat je je direct een stuk beter en zelfverzekerder voelt!

Ik rood? No way!

Is dat het eerste dat in je opkomt als je deze blog leest? Dan kan het zijn dat je je op dit moment gefrustreerd of uitgeput voelt. Je bent misschien niet tevreden met je lichaam of andere aspecten van je leven. Geen rood dragen dan maar? Tuurlijk wel! Zoek uit waarom je je minder goed in je vel voelt en onderneem actie. Voor je het weet trek je weer met plezier je rode bloesje aan.

Rood, staat me dat wel?

Laat me maar direct met de deur in huis vallen: echt iedereen kan rood dragen. Ja, ook jij! Er is voor elke vrouw wel een tint rood te vinden die haar doet stralen.

Benieuwd welk rood jouw rood is? Dat is één van de zaken die we samen uitzoeken tijdens een persoonlijk kleuradvies bij Klasse.

Dus, wil je ook zo nu en dan “the lady in red” zijn, aarzel niet en contacteer mij. Laat je me ook nog weten over welke kleur je graag meer wil lezen in mijn volgende blogpost?