De magische kleur lila

Lila is een kleur die wordt beschreven als een lichtpaarse tint. Het is vernoemd naar de lila bloem, die ook een vergelijkbare kleur heeft. Lila is een mengeling van violet en roze. Het wordt vaak geassocieerd met vrouwelijkheid, tederheid, zachtheid en romantiek. Het wordt soms ook geassocieerd met spiritualiteit en meditatie. Lees hier meer over deze mooie & boeiende kleur.

Wat zegt deze kleur over je persoonlijkheid?

Als je lila veel draagt, ben je een intuïtief persoon. Je inspireert anderen met je gevoelige en gepassioneerde aard. Je vindt bevrediging in het helpen van anderen en je hebt plezier in werk waar je voelt dat je nodig bent en een bijdrage kunt leveren aan de mensheid. Je bent een denker en houdt van meditatie en stilte om je geest tot rust te brengen en om inspiratie op te doen. Je hebt een charismatisch, openhartig karakter.

Wat als je niet houdt van lila?

Wellicht sta je met je beide benen op de grond en ben je niet geïnteresserd in de mystieke of de spirituele wereld. Misschien ben je wel teleurgesteld door het niet uitkomen van je dromen en fantasieën of spirituele ervaringen?

Wanneer heb je een extra dosis lila nodig?

Vermeerder zeker het gebruik van lila als je in een meditatieve stemming wilt komen en als je ontvankelijk wilt zijn voor spirituele begeleiding. Deze kleur zal je zeker helpen onbekende gebieden te ontdekken in de mystieke wereled en alzo inspiratie op te doen.

Wanneer heb je minder lila nodig?

Verminder het dragen van de kleur paars of lila als je pessimistische gevoelens hebt en als je het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt door anderen. Ook als je het moeilijk hebt om de realiteit of het dagelijkse leven onder ogen te zien vermijd je best even deze kleur.

Dus, wil je ook zo nu en dan wat meer lila in het leven, aarzel niet en contacteer mij. Laat je me ook nog weten over welke kleur je graag meer wil lezen in mijn volgende blogpost?