workshop MAKE-UP ON THE ROAD

online boeken
Telefoon: +32 (0)477 18 29 09

Een workshop make-up on the road betekent dat ik bij jou thuis of op een andere locatie de workshop zal geven. Het is een moment van gezelligheid om samen met je gasten op een leuke manier de producten van jane iredale te ontdekken, te voelen en te ervaren.

Ik leg de producten uit tijdens een demo en daarna kan iedereen zelf aan de slag. Voor iedereen is een spiegel, penselen, doekjes enz… voorzien.

Ik begeleid en help jullie waar nodig en geef ook handige tips en tricks en deel leuke weetjes…..deze workshop duurt gemiddeld 2,5 uren tot 3 uren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een workshop organiseren is eenvoudig. Je nodigt je vriendinnen, familie, buren of collega’s uit. Ruim een uur voor de party arriveer ik om alles klaar te zetten. Zorg jij voor een hapje en een drankje? Dat is altijd goed voor de ambiance. Velen denken hierbij aan cava en een knabbeltje maar koffie en taart kan absoluut ook! Aan jou de keuze!

Hoeveel gasten nodig je uit?

Een groepje van 6 personen max is ideaal. Deelname kost € 40/persoon.

Gastvrouwgeschenk

Omdat ik het leuk vind bij je thuis of elders welkom te zijn, bedank ik je graag met een geschenk.

 

Boek nu »

Enkele weetjes

Betaling & ontvangst bestelling
Betaling

De bestelde producten kunnen tijdens de workshop betaald worden ofwel nadien bij levering. Betaling is mogelijk met cash geld, Payconiq, mobiel of via overschrijving.

Ontvangst bestelling

Binnen +/- 1 week breng ik de producten , mooi verpakt per persoon naar jou, de gastvrouw.

×

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Klasse updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.