Verzorging

Workshops & producten

Workshop boeken

Info

Er goed uitzien heeft te maken met een mooie uitstraling en zelfvertrouwen. Dat krijg je door je goed te voelen, vanbinnen en vanbuiten.
Onder het motto van ‘Love your skin’ wil ik je graag helpen de juiste huidverzorgingsproducten te kiezen en te gebruiken. Een mooie uitstraling begint met een mooie huid! De juiste producten beschermen je gezichtshuid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals: de zon, warme en koude weersomstandigheden, luchtverontreiniging. Bovendien kan je bepaalde huidziektes voorkomen worden door de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid!

Met de verzorgende make-up van jane iredale (zie make-up voor meer info) zorg je ervoor dat je aan de buitenkant straalt, maar de allereerste stap is toch de dagelijkse huidverzorging.

Workshops

In een gezellige sfeer kom je alles te weten en hoe je er op je best uitziet. Stap voor stap leer je wat de dagelijkse huidverzorging inhoudt. Je komt te weten welke producten bij jouw huidtype passen. Alle producten van Clephar zijn bij Klasse verkrijgbaar.

Na deze workshop kan je thuis alleen aan de slag en ben je zeker dat je de juiste producten gebruikt. Je gaat snel merken dat je huid verbetert en meer straalt en dit zorgt voor een boost in jouw zelfvertrouwen!

Praktische info

Kies je voor een privé workshop of liever een workshop samen met vriendinnen? Privé workshops en workshops tot 4 personen gaan door te Jeuk. Prijzen zijn inclusief gebruik van alle producten, spiegels, watjes, wattenstaafjes, kleenex, ...

Privé-workshop

Tijdens een privé workshop heb ik enkel oog voor jou en jouw vragen. Ik leer je alle tips & tricks om je huid dagelijks te verzorgen en je helemaal te laten stralen.

Prijs: € 30
Duur: 1 uur

Workshop in groep

Om je zeker voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding te garanderen bestaat een groep maximum uit 4 deelnemers.

Tijdens een workshop in groep geef ik een demonstratie van een dagelijks verzorgingsritueel en ik geef uitleg over de gebruikte producten. Daarna kan je zelf aan de slag onder mijn begeleiding.

Prijs: € 25
Duur: 2 uren

Producten

Clephar Skin Care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De Skin Care thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes!Clephar is het enige Belgische laboratorium voor dermatocosmetica en vindt haar oorsprong in de apotheek van de familie Cleeren. Vanuit de overtuiging dat een degelijke persoonlijke huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering, werd hier een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, bedoeld voor klanten van de apotheek. Deze bleek al snel een succes.In de navolgende jaren werd de productlijn langzaam uitgebreid. Wat begon als een cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten, groeide uit tot een volwaardig huidverbeterend merk, specifiek gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten. Het productgamma bevat inmiddels een ruim assortiment waaronder Skin Care, Men Care, Body & Wellness en Sun Care.Het laboratorium Clephar is voortdurend op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden. De Clephar innovaties staan bekend om hun sterk huidverbeterende werking, hun delicate textuur en hun verzorgende comfort. Ontdek hier de producten van Clephar