Stijl

Workshops

Workshop boeken

Info

Je uiterlijk vormt een belangrijk onderdeel van je imago. Je benadrukt je persoonlijke kwaliteiten ermee ….of juist niet. Wellicht stond je er zelden bij stil dat je kledingkeuze je eigen persoonlijkheid tot uitdrukking brengt. Daarom is het belangrijk dat je je eigen unieke stijl ontdekt en goed leert kennen. Naast je kledingpersoonlijkheid bepaalt ook de belijning van je kleding je persoonlijke stijl, zowel in snit als details. Het is een kunst om te weten hoe je je positieve punten meer laat opvallen en de minder positieve punten vermindert of zelfs laat wegvallen. Samen met je seizoen type zal zij voor een groot stuk je imago gaan bepalen. Weet dat bijna geen enkel figuur perfect in balans is, maar dat je, met de juiste kleding, altijd de impressie kan versterken dat je verhoudingen juist zijn. Gelukkig maar!

Workshops

In een gezellige sfeer kom je alles te weten over stijl. Ik ontvang je bij mij thuis in Jeuk in een sfeervol kader met een drankje en een hapje. We maken kennis met elkaar en ik stel een aantal vragen die belangrijk zijn om mee te nemen in jouw stijladvies. Wat is jouw huidige kledingstijl bijvoorbeeld? Wat voor werk doe je? Kortom: wie ben jij en wat wil je uitstralen? Dit draagt bij tot het ontwikkelen van je eigen stijl. Daarna maak ik een analyse van o.a. je lichaamsbouw, beenderstructuur en je gelaatsvorm.

Met al deze gegevens gaan we aan de slag om jouw persoonlijke stijl uit te werken. We bekijken samen welk kapsel en welke accessoires (juwelen, bril, schoenen…) het beste bij jou passen en we overlopen enkele eenvoudige tips & trics om de troeven van je figuur extra uit te spelen. Ik vind het ook belangrijk je advies te geven om efficiënter te gaan shoppen zodat miskopen voortaan verleden tijd zijn ! Makkelijker winkelen, meer combinatiemogelijkheden, meer plezier, meer tijd en centjes over om nog een leuk terrasje te doen…. Wie wil dit nu niet? Laat maar komen die complimentjes!

Praktische info

Kies je voor een privé workshop of liever een workshop samen met vriendinnen? Privé workshops en workshops tot 6 personen gaan door te Jeuk. Prijzen zijn inclusief gebruik van materialen, pen, papier, drank en hapjes en een “good feeling at the end!". Workshops voor grotere groepen op verplaatsing zijn ook mogelijk. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen voor een offerte op maat.

Privé workshop

Tijdens een privé workshop heb ik enkel oog voor jou en jouw vragen. Samen gaan we aan de slag om jouw figuur- en stijltype te bepalen en geef ik jou tips & trics om je troeven nog extra in de verf te zetten. ik leer je ook je eigen moodboard te maken ....

Prijs: €120
Duur: 1,5 uur incl stijlpas

Workshop in groep

4 tot 6 personen max.

Tijdens een workshop in groep geef ik eerst een woordje uitleg over STIJL met de verschillende kledingstijlen, figuurtypes, kleur en accessoires.Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen ontdek je basistechnieken om jouw kleding aan te passen aan jouw silhouet.  We zoomen ook dieper in op de organisatie van de perfecte garderobe….en het nut van je eigen moodboard. Dit is een soort van creatieve inspiratiemuur voor je eigen kledingstijl. Je gaat naar huis met een duidelijker inzicht in “what to wear and not to wear” en met een hoop tips and tricks waarmee je meteen mee aan de slag kan!

Prijs: € 35 / persoon
Duur: 2,5 uren