Make-up

Workshops & producten

Workshop boeken

Info

Door make-up voel je je vaak zelfverzekerder en het kan je ego een boost geven. Make-up accentueert de mooie delen van je gezicht en dat geeft een fijn gevoel. Met de juiste make-up zorg je er langs de buitenkant voor dat je straalt, en dat voel je ook vanbinnen! Soms is het gewoon heerlijk om je op te tutten. Even een uurtje voor jezelf en ondertussen jezelf verwennen met de mooiste producten op je huid. Het aanbrengen van make-up kan heel ontspannend zijn! Make-up geeft je ook een onbezorgd gevoel. Door haarlak zit bijvoorbeeld de hele dag je haar in model. Dat geldt ook voor make-up! Mascara zorgt de hele dag voor prachtige wimpers en blush voor een stralende blos op je wangen. Bij een mooie outfit hoort uiteraard ook een bijpassende make-up! Niets is mooier als je make-up matcht met bijvoorbeeld je accessoires. En last but not lease…..make-up is gewoon fun en passie!

Workshops

Benieuwd hoe je een natuurlijke dagmake-up aanbrengt? Of heb je altijd willen weten hoe je een glamoureuze smokey eye creëert? Wil je weten welke kleuren bij jou passen en welke kleuren je beter kunt mijden? Wil je weten of je de juiste foundation gebruikt? Wil je weten hoe je je wallen wegtovert? of wil je gewoon advies bij de aankoop van make-up? Bij Klasse helpen we je graag verder....

In een gezellige sfeer kom je dit alles en zoveel meer te weten en hoe je er op je best uitziet. Stap voor stap leer je jezelf opmaken met een natuurlijke make-up. Je komt te weten wat mooi is bij jou persoonlijk. Na deze workshop breng je dagelijks bij jezelf een mooie, eenvoudige en vooral snelle make-up aan. Zo zie je er altijd uit als de beste versie van jezelf en straal je vol zelfvertrouwen!

Praktische info

Kies je voor een privé workshop of liever een workshop samen met vriendinnen? Privé workshops en workshops tot 6 personen gaan door te Jeuk. Prijzen zijn inclusief gebruik make-up producten, reiniging, verzorging, kwasten, spiegels, watjes, wattenstaafjes, face chart, ... Workshops met grotere groepen en op verplaatsing zijn mogelijk. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met mij voor een offerte op maat.

Privé-workshop

Tijdens een privé workshop heb ik enkel oog voor jou en jouw vragen.Ik leer je alle tips & tricks om jezelf mooi op te maken en je helemaal te laten stralen.

Prijs: €40
Duur: 1,5 uur

Workshop in groep

Een groep telt maximum 6 deelnemers om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen.

Tijdens een workshop in groep zal ik eerst een demonstratie geven van de gekozen look en geef uitleg over de gebruikte produkten. Daarna kan je zelf aan de slag onder mijn begeleiding.

Prijs: €35 / persoon
Duur: 2,5 uur

Onze verschillende thema's

Workshop make-up

Stap voor stap leer je jezelf opmaken met een natuurlijke make-up. Je komt te weten wat mooi is bij jou persoonlijk. Zo leer je dagelijks bij jezelf een mooie en gezonde make-up aan te brengen. Zo zie je er altijd uit als de beste versie van jezelf en straal je vol zelfvertrouwen! Je kan kiezen uit een dagmake-up, feestmake-up, smokey eyes, make-up voor de mature huid, bruidsmake-up....

Workshop boeken >

Producten

Ontdek het verschil ! Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Minerale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en beschermen. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt. De mineralen zullen jouw leven eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in één enkel product zijn.
De natuurlijke zonnefilters beschermen je tegen UVA- en UVB-stralen. Als je de ingrediënten bekijkt, zal je ontdekken dat we geen kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruiken en dat er geen vulmiddelen zoals talk in zitten. De formules zijn doeltreffend, eenvoudig en zo natuurlijk mogelijk.

Je kan bij KLASSE ook terecht voor make-up applicaties :

- alle make-up applicaties : € 45

- make-up applicatie inclusief proefmake-up : € 75

- bruidsmake-up: € 95 (incl. proefmake-up - ook mogelijk aan huis, prijs op aanvraag)