Kleur

Workshops

Workshop boeken

Info

Kleuradvies op maat.

Wil je weten wat jouw mooiste kleuren zijn, waar jij het meest van gaat stralen? Jij bent mooi en uniek en ik help je graag dat te ontdekken! Het is mijn passie jou te laten zien wat jou flatteert. Hoe jij met kleding kunt laten zien wie je bent. Mijn advies gaat verder dan de standaard seizoenstypes waarover je wellicht al eens hoorde. Ik geef je kleuradvies op maat. Persoonlijk voor jou. Jij bent immers een uniek persoon. Ik wil dat jij gaat stralen met de juiste kleuren!

Workshops

In een gezellige sfeer kom je alles te weten over kleur en haar werking. Ik ontvang je bij mij thuis in Jeuk in een sfeervol kader met een drankje en een hapje. We maken kennis met elkaar en ik stel een aantal vragen die belangrijk zijn om mee te nemen in het kleuradvies. Bijvoorbeeld: wat is jouw kledingstijl? Welk werk doe je? … Kortom: wie ben jij en wat wil je uitstralen?

Nadat ik je huid, haar en ogen geanalyseerd heb, bepaal ik of je een warme of koele ondertoon hebt. En dan begint het echte leuke werk: waar let je best vooral op? Welke kleur is dominant? Wat is jouw topkleur?  Heb je veel of weinig contrast in je gezicht en hoe brengen we dat het beste in harmonie in de kleuren van je kleding? Samen kijken we aan de hand van kleurdoeken welke kleuren het beste voor jou zijn. Ik vind het heel belangrijk om jou mee te laten mee kijken en denken, zo zie jij zelf ook wat de kleuren doen in je gezicht.
Tenslotte maquilleer ik je met jouw beste kleuren.

Praktische info

Kies je voor een privé workshop of liever een workshop samen met vriendinnen? Privé workshops en workshops tot 6 personen gaan door te Jeuk. Prijzen zijn inclusief gebruik van producten, pen, papier, drank en hapjes en een “good feeling at the end!". Workshops voor grotere groepen en op verplaatsing zijn ook mogelijk. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met mij voor een offerte op maat.

Privé workshop

Tijdens een privé workshop heb ik enkel oog voor jou en jouw vragen. Samen gaan we aan de slag om jouw kleurtype te bepalen en geef ik jou een inkijk op de effecten van kleur in je leven.

Prijs: €120 incl. kleurenpas
Duur: 1,5 uur

Workshop in groep

Een groep telt min. 4 en max. 6 deelnemers om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen.

Tijdens een workshop in groep zal ik eerst een woordje uitleg geven over KLEUR met name het ontstaan, de werking van kleur op de mens, de kleurenpsychologie. Daarbij zet ik je ook graag aan het werk… met enkele leuke opdrachtjes leer je dat KLEUR zoveel meer betekent dan je op het eerste gezicht denkt. Tenslotte geef ik een demonstratie met kleurendoeken! Fun gegarandeerd en uiteraard mogen bubbels en bites hierbij niet ontbreken!

Prijs: €35 /persoon
Duur: 2,5 uren