5 minuten make-up

Kids op tijd de deur uit, huis aan de kant en er ook nog proberen toonbaar uit te zien. De ochtend van menigeen onder ons zijn een aaneenschakeling van kunst-en vliegwerk met een grote K. Een snelle make-up routine helpt je om er stralend uit te zien en zonder stress de deur uit te gaan. Hoe je dat aanpakt? Dat lees je in deze blog.

5 tips voor een perfecte make-up in 5 minuten

Met deze 5 tips lukt het jou ook om elke ochtend mooi gemaquilleerd fris en monter de deur uit te gaan. Geef toe, make-up geeft ons een extra boost voor de dag en werkt tegelijkertijd onze outfit af. Wow dubbel effect 😊

Tip 1: reinig je huid elke ochtend en elke avond

Dit is de allerbelangrijkste tip. Je huid reinigen, altijd dus, vooraleer je je dagcrème aanbrengt. ’s Morgens doe je dit snel en makkelijk met micellair water.’s Avonds reinig je je huid grondiger met een reiningsmelk en bijhorende toner.

Tip 2: gebruik minerale foundationpoeder

De minerale foundationpoeder van i.am.klean is onmisbaar in je toilettas.! Ik ben nog steeds verwonderd over de veelzijdigheid van dit product: hij werkt als concealer, foundation en fixeerpoeder. Hoe doe je dit dan? Eenvoudig weg door een beetje poeder in het dekseltje te doen en met het kabuki penseel breng je het product met draaiende bewegingen aan op je gelaat. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe beter de dekking.

Tip 3: 1 product voor alles

Ik ben fan van make-up die je voor van alles kan gebruiken. Neem nu de multiglow highlighter van i.am.klean. Het paletje met 4 kleuren kan je afzonderlijk gebruiken als oogschaduw, highlighter, zonnepoeder en samen gemengd als blush. Ook tof om mee te nemen op vakantie, je hoeft slechts 1 product mee te nemen i.p.v. 4 😊

Tip 4: Kleurrijke lippen

Lipstick van i.am.klean doet het telkens weer als perfecte finish! Een kleurtje op de lippen brengt meteen pit & frisheid in je gezicht, zelfs als je iets te laat uit je bed kwam. Geen fan van felle kleuren? No worries, de i.am.klean lipgloss in subtiele kleuren is ideaal voor jou.

Tip 5: Mascara voor instant frisse blik

Meteen een wakkere blik dankzij de i.am.klean mascara ! Mascara is niet voor niets het meest gebruikte beautyproduct ter wereld. Het zorgt voor een WOW effect, zelfs na 1 laagje. Voor extra volume breng je best 2 laagjes aan.

Neem in kijkje in mijn webshop voor alle producten. Zin om deze routine samen uit te proberen? Contacteer mij vrijblijvend voor een afspraak en ik ga met jou aan de slag om jouw snelle beautyroutine samen te stellen en uit te proberen.