Blog

Volg onze laatste nieuwtjes

Hoera, homeparty’s zijn (weer) helemaal hip! Overzicht

Hoera, homeparty’s zijn (weer) helemaal hip!

Homeparty’s zijn terug van nooit weggeweest.

Je bent uitgenodigd voor een homeparty. Heerlijk, na een drukke dag, even niets aan je hoofd behalve gezellig bijkletsen met vrouwen onder elkaar, geen zeurende mannen met honger of vermoeide kids die naar bed moeten maar niet willen. Gewoon even de boel de boel laten.

En dat je tegelijkertijd ook kan shoppen of nieuwe ideeën opdoen is mooi meegenomen.

Homeparty’s oubollig?

Think again! Homeparty’s zijn terug van nooit weggeweest. En de tijd dat er vrouwen alleen maar Tupperware kochten op zo een party is (gelukkig) al even voorbij. Wil je je wijnkelder aanvullen of je gewoon nog eens een keertje in de alcohol vliegen dan kies je voor een wijnproeverij. Gespannen schouders of pijn in je nek? Een massage- homeparty it is. Homeparty’s met ondeugende speeltjes om je relatie spannender te maken, homeparty’s met ecologisch verantwoord speelgoed of gadgets die je geweldig leuk vindt op het moment zelf maar die je nooit zal gebruiken? Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt er een homeparty van. Dagelijks vinden er in België meer dan 600 party’s thuis plaats, dus dat kan al tellen.

Direct en persoonlijk

Directe verkoop scoort, dat is niet nieuw. Kijk maar naar de booming business van het internetshoppen. Zien, klikken, kopen en met een beetje geluk heb je je pakje de dag erna. Als je dan nog meer geluk hebt, ben je ook echt blij met je aankoop. En daar wringt het schoentje (figuurlijk en soms letterlijk) . Via het net kan je je aankopen niet zien, voelen of testen. Je opent vol verwachting je pakje en de prachtige jurk van op de foto lijkt meer op het tafelkleed van je oudtante. Je hoeft het zelfs niet aan te trekken om het te zien. Terugsturen die handel dan maar. Voor de zoveelste keer. Tot daar de fun van internetshoppen, geef ons dan maar de homeparty’s. Ze zijn in tegenstelling tot online shoppen niet alleen lekker sociaal, je ziet, ruikt, proeft of voelt wat je koopt dus bye bye miskopen. Ten opzichte van de online trek-je-plan mentaliteit en maattabellen waarvoor je een hogere opleiding meet- en regeltechnieken gevolgd moet hebben, is het persoonlijk advies bij een homeparty een onbetaalbare luxe. En dan hebben we het nog niet gehad over de lekkere hapjes en drankjes die de gastvrouw voorziet of de leuke percentjes die je als gastvrouw krijgt op de verkoop. (vaak tot 10 %, o yeah! ).

Homeparty’s met Klasse

Niet alleen homeparty’s zijn hip, Klasse natuurlijk ook. Dus we hebben homeparty’s met Klasse.
Alleen doen we ze net een beetje anders dan de andere. Of wat had je gedacht?
Het idee is simpel: je nodigt (liefst) leuke dames uit bij Klasse. Denk vriendinnen, zussen, mama’s en schoonmama’s, collega’s,… Een achttal is ideaal. Heren mag ook natuurlijk als je die uitdaging wil aangaan…. Naast een gezellige ruimte, bubbels en hapjes, die je gegarandeerd niet kan weerstaan, kan je kiezen tussen verschillende concepten:

* Een homeparty 'stijl' met juwelen en accessoires van Titto & Détail voor als er een beetje bling-bling mag zijn

* Een maak-me-mooi-homeparty met 'make-up' van Bellàpierre en heel veel tips en trucs om je op te maken als een pro

* Een homeparty 'kleur ' om de beste versie van jezelf naar boven te halen

Of een combinatie van de drie vorige? De keuze is helemaal aan jou.

En behalve een leuke middag of avond profiteer je als gastvrouw van een korting van 10% van de totale verkoopomzet, als bedankje voor jouw inbreng. Ben je ook hip?
Geef me snel een seintje om jouw homeparty met Klasse in te plannen. Klik op deze link www.klassevol.be/contact of bel op het nummer 0477182909
Je kan ons ook bereiken via mail ingrid.kabergs@klassevol.be

Andere blogitems

×

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste Klasse updates rechtstreeks in je mailbox. Geen zorgen, we sturen je geen spam.